Na Aukru se prodal tankový mobilní most za 375 000 Kč

Autor: Radek Havelka / Admin 🕔︎︎ 👁︎ 4.493

(placená reklama)

O online platformě Aukro jste jistě už slyšeli. Aukro má za sebou dvacetiletou historii a za tu dobu si vybudovalo silnou základnu uživatelů, a především sběratelů. Právě sběratelské předměty od numismatiky, přes starožitnosti až po militárie, jsou na Aukru velmi vyhledávané. Právě vojenské sběratelské předměty jsou silnou kategorií, kde najdete přes 21 tisíc nabídek. 

Reklama

Na Aukru je vše přehledně roztříděno, takže se jednoduše zorientuje a vyhledáváte přímo v kategorii, která vás zajímá. 


 

Aukce, které stály za to 

Protože si Aukro velmi zakládá na bezpečnosti a ochraně svých uživatelů a poskytuje jim nejen ověřené prodejce, takzvané TOP Seller, ale i bezpečnou Aukro platbu. Kupující pak nemají sebemenší zábrany s koupí i dražších položek. Vybrali jsme na ukázku pár úspěšně ukončených aukcí:  

Tankový mobilní most je speciální typ přenosného mostu navrženého pro vojenské účely, který umožňuje pohyb tanků a dalších obrněných vozidel přes vodní překážky nebo jiná obtížně překonatelná terénní místa. Tento typ mostu je konstruován tak, aby byl přenosný, rychle sestavitelný a demontovatelný, což umožňuje rychlý přesun vojenských jednotek přes překážky na bojišti. 

 

Reklama

Winchester Model 1886 je historická opakovací puška vyvinutá a vyráběná firmou Winchester Repeating Arms Company. Tato puška byla poprvé představena v roce 1886 a byla navržena Johnem Browningem, významným konstruktérem palných zbraní. Model 1886 byl určen pro střelbu patronami s čepelovým nábojem, což umožnilo efektivní použití i silnějších střel než předchozí modely.

Samohybný protiletadlový prostředek Československé lidové armády. 

Reklama

Zbraň, která byla poprvé uveden na trh v roce 1873 a stal se jedním z nejznámějších a nejpopulárnějších revolverů v historii Spojených států. Tento revolver byl používán ve známých historických událostech, jako byla doba divokého západu, a stal se ikonou amerického střeleckého dědictví.


Pokud vám tedy chybí něco konkrétního do sbírky, stojí za to Aukro navštíviti a vyzkoušet. Možná vás překvapí svou zajímavou nabídkou. Zboží je možné zakoupit za danou cenu - v nabídkách Kup teď, anebo v aukci.

(placená reklama)

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více