Spartakus Race

Autor: Radek Havelka / Admin 🕔︎︎ 👁︎ 14.868

Spartakus Race je víc než jen závod plný bláta nebo překážek. Je navržen tak, aby přinesl zážitek, který vydrží hodně, hodně dlouho. Trasa a překážky jsou situovány tak, aby Vám těch několik kilometrů slušně nakopalo prdel. Možná se najde i pár těch, co se do cíle ani nepodívají. Takže pokud hledáte nejen překážkový závod, ale i hru spojenou se zábavou a chcete dobýt náš Spartakus Race, vítáme Vás.

Naším cílem je vytvoření něčeho většího, než je pouhý závod o překonání překážek. Předně musíte překonat sami sebe a naše překážky Vám k tomu trochu pomohou. Zdolat Spartakus Race znamená, že jste zdolali něco, co se leckomu nepodařilo nebo čeho se leckdo zalekl. Možná jste už podstoupili podobný závod, ale nyní je čas zjistit, zdali máte na to dojít až k cíli a setkat se s ostatním na konci závodu Spartakus Race.

Reklama

  

Jako Spartakus?

Spartakus Race je intenzivní překážkový běh o délce 6.5 km s minimálně 20 překážkami přírodního nebo umělého rázu, větší či menší obtížnosti, ve spojení s blátem, ohněm či ostnatým drátem. Dokončení závodu vyžaduje vůli a odhodlání překonat sebe sama a posunout své hranice dál, než jste si kdy mysleli, že máte. 

Spartakus Race je nevšední zážitek, který Vám a Vašim přátelům přináší nezapomenutelnou zábavu a spoustu adrenalinu.

Spartakus překážková dráha

Dráha s překážkami se pokaždé staví jinak, často se zasazují podle členitosti terénu. Nečekejte nudu či oddych. Naše překážkové dráhy využívají přírodních scenérií, a aby to bylo ještě zajímavější, přidáváme uměle vytvořené překážky. Na některém ze stanovišť či stanovištích si můžete zvolit dráhu „soft“ nebo „hard“ a tím si ještě více zpestřit samotný závod.

Reklama

Co je v ceně?

Drink zdarma!

Tričko Spartakus Race!

Pro ty, co splní určený limit také medaile!

V neposlední řadě bahno a špína ve spodním prádle!

Co máme pro vítěze?

Vítěz ženské i mužské kategorie (týká se pouze první vlny závodníků) získá trofej Spartakus Race.

Závodní vlny

Startovat se bude ve vlnách po 20 minutách. Bude možné, a budeme se snažit, vyhovět Vašim žádostem o startovní čas, přesto se na nás nezlobte, pokud Vám bude přiřazen náhradní termín. Pokud si přejete startovat v týmu, uděláme vše proto, abyste startovali pohromadě.

Bližší Info na  www.spartakus-race.cz

 

Reklama

(placená reklama)

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více