Studený mír

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 12.649

Na jaře roku 2007 obnovuje Rusko strategické lety v arktických oblastech. Jeho bombardéry začínají slídit i v nebezpečné blízkosti Norska, které reaguje zvýšenou vojenskou aktivitou.

 

Reklama

 

Moskva své provokace vysvětluje jako součást standardního výcviku, její drzost ale roste. Stále častěji narušuje norské výsostné vody a ruští piloti si vysoko    nad mořem v podivné válce nervů vyměňují pozdravy se svými rivaly z Norska.

 

 

Ve snaze demonstrovat svou obnovenou sílu neváhá Rusko zajít ještě dál.   Během zasedání ministrů obrany zemí NATO v Nizozemsku simuluje nukleární útok na město Noordwijk.

Reklama

 

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více