Výsadkáři - bojová historie amerických... - E.M. Flanagan

Diskuse

Autor: Flanagan E.M. Jr.
Vydal: DEUS


Kniha popisuje bojovou historii amerických výsadkářů (USA) od jejich vzniku, kdy nejdříve vznikla zkušební četa, potom prapory až po celé divize, jejich nasazení ve druhé světové válce, jejich rozpuštění, znovu obnovení pro boje ve Vietnamu a Perském zálivu. Knihu vřele doporučuji, ale musím upozornit, že při četbě vás bude rozčilovat úroveň knihy. Není stránka, kde by nebyla chyba, korektura vydavatelství totálně zklamala. Většina chyb pravděpodobně vznikla při překladu, kdy nejspíš byl využit nějaký překládací sw, no a potom překladatel často neuměl přeložit vojenské termíny a názvy jednotek občas taky přeložil po svém. Mám chuť si postěžovat u nakladatelství.
URL : https://www.valka.cz/Vysadkari-bojova-historie-americkych-E-M-Flanagan-t27225#97196 Verze : 0
Vydal D-Consult,s.r.o.
v nakladateľstve Deus
Pobřežní 16,180 00 Praha 8
Vydanie 1.,Praha 2004
ISBN 80-86215-66-0


Knihu som si pred nedávnom kúpil ale ešte som ju nečítal. Vyzerá zaujímavo len mohla obsahovať viac fotografií, ktorých je podľa mňa dosť málo na to aké dlhé obdobie kniha zachytáva.
URL : https://www.valka.cz/Vysadkari-bojova-historie-americkych-E-M-Flanagan-t27225#97260 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více