PF 2019 od Admina

Diskuse

Vážení čtenáři, kolegové moderátoři, přátelé,

roku 2018 už svítí poslední zelená na semaforu a další rok už netrpělivě a s jistotou přírodních sil, které ani trochu nezajímá, co si lidé piší do kalendáře, přešlapuje za dveřmi.

Vstoupíme do 21. roku života našeho serveru. V některých zemích by nám to přiblížilo možnost získat řidičák nebo se opít do němoty, ale pro nás to znamená jediné - další skvělé články, příspěvky, katalogizovaní vojenské historie, pro mě osobně užasní přátelé, fajn srazy a hlavně, báječní čtenáři.

V roce 2018 jsme přešli na nový reklamní systém a zatím vyhodnocujeme, zdali se osvědčil. Souběžně s tím mám připravenu verzi pro "platící čtenáře", tedy možnost za drobný měsíční či roční poplatek mít stránky valka.cz zcela bez reklam. Zatím jsem to nespouštěl, protože před koncem roku vyvstala větší výzva, ze které budeme profitovat my všichni, a tou je sloučení forum.valka.cz a www.valka.cz pod jeden vzhled, jednu doménu. Po oněch dvaceti letech dozrál čas, abychom přestali naší denodenní práci říkat "fórum", aby to neslo jakýsi cejch "diskusního webu", aby to mátlo lidi při proklikávání z článků či z vyhledávání. Obě části jsou navzájem úzce propojené, na sobě závislé, neoddělitelné, a tedy jejich vizuální dělení se stalo zbytečnou přítěží. Vše ale bude fungovat jako doposud, jen adresy a trocha toho vzhledu se u stránek "fora" změní.

Je to velký projekt, ale těším se z něho, protože se s tím zároveň "sveze" i úprava stránek pro mobilní zařízení a další úpravy a úpravičky.

A mezitím se bude vkládat, psát, upravovat, někdy i mazat, vylepšovat. To je náš denní chléb, a já jsem rád, že i v letošním roce mezi nás přibyli lidé, kteří to vzali za své a přidali svou ruku k dílu! Zatímco se radujeme z každého jednotlivého kolegy autora či moderátora, z vás čtenářů máme radost stále, vždyť za rok je vás tu víc jak 1,3 milionu! A to je něco, co naší práci dává smysl. A když vidíte, s jakou chutí si osmileté dítko opisuje do bloku některé naše články, tak to už je jen na kafíčko a dortík Smile

Děkuji tedy všem, kteří se podíleli na fungování valka.cz za posledních 20 let, vám čtenářům, a také všem, kteří nás v roce 2018 finančně podpořili!

Přeji vám tedy mnoho zdraví, spokojenosti a sil v nadcházejícím roce 2019, ať se daří!

Váš
Radek Havelka
HM Admin v.r.
URL : https://www.valka.cz/PF-2019-od-Admina-t219795#614667 Verze : 1
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více