Zera nad pacifikem - Saburo Sakai

Diskuse

No moc mě překvapilo, že tato kniha tu ještě není.
Shocked


No myslím že většina z vás tady ví o co jde a pro ty co to neví - jedná se o příběh námořního stihače Sabura Sakaie - stihacího pilota s asi 64 v. kniha popisuje hlavně jeho válečné působení - a nejlepší části knihy zřejmě je - jeho zranění - a pak dlouhý návrat domů - opravdu působivé - jinak také popis operace při které byl při vědomí ... nicméně po této příhodě téměř oslepl takže se vrátil k operačnímu létání až ke konci války.


Jinak prvně vycházelo na pokračování v L+K posléze vyšlo i knižně.


Kromě Sakaie měly na knize taky podíl: - Saito, Fred a Caidin, Martin.
URL : https://www.valka.cz/Zera-nad-pacifikem-Saburo-Sakai-t20540#77692 Verze : 0
Kdysi v L+K se mi to opravdu líbilo, to knižní vydání už mne moc nenadchlo, snad je to jiný překlad, ale zdá se mi že některé věci tam nejsou.
URL : https://www.valka.cz/Zera-nad-pacifikem-Saburo-Sakai-t20540#77727 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více