Sarajevo, Letište Sarajevo [RRRR- ]

Sarajevo Airfield / Sarajevski aerodrom

Diskuse

Postupne budu dodavat info o tomto obektu.
Sarajevo, Letište Sarajevo [RRRR- ] - Sarajevo ve valce a na fotce stav z roku 95...Nemusi se rikat ze letiste znicili bosensti srbove a ze ho delsi dobu ostrelovali i kdyz tam proudila humanitarni pomoc pres UN . Na fotce mame byvale odstavni plochy gde jsou nebo byli F-13tky. Po valce letiste zustalo zase na srbskem uzemi a tak se i to co se dalo vyuzit dalo na prodej do srotu.Tak ze vsechny letadla a helikoptery ktere nebyli momentalne v brzke dobe k opraveni byli prodate do šrotu.

Sarajevo ve valce a na fotce stav z roku 95...Nemusi se rikat ze letiste znicili bosensti srbove a ze ho delsi dobu ostrelovali i kdyz tam proudila humanitarni pomoc pres UN . Na fotce mame byvale odstavni plochy gde jsou nebo byli F-13tky. Po valce letiste zustalo zase na srbskem uzemi a tak se i to co se dalo vyuzit dalo na prodej do srotu.Tak ze vsechny letadla a helikoptery ktere nebyli momentalne v brzke dobe k opraveni byli prodate do šrotu.
URL : https://www.valka.cz/Sarajevo-Letiste-Sarajevo-RRRR-t136321#450050 Verze : 0
.
Sarajevo, Letište Sarajevo [RRRR- ] - Jeden z vraku 21cek. Puvodne byl na sarajevskem letisti,ale behem valky ho srbove pretahly z letište na vojenskou zakladnu Rajlovac kde se nachazelo visoke učilište technycke. Zde byla škola pro motoraže,mechannky a jine letecke obory ci stim souvisejicim. Take zde byli odstavene jako ucebni pomucky jina letadla a helikoptery. Dnes je zde jedina zakladna bosenske armady z ktere operuji helikoptery.  A kdyz se vratime k tomu UM-u,tak ten byl po valce znicen a prodan do šrotu. Fotka byla porizena nekdy po valce,nekde kolem r.1997.

Jeden z vraku 21cek. Puvodne byl na sarajevskem letisti,ale behem valky ho srbove pretahly z letište na vojenskou zakladnu Rajlovac kde se nachazelo visoke učilište technycke. Zde byla škola pro motoraže,mechannky a jine letecke obory ci stim souvisejicim. Take zde byli odstavene jako ucebni pomucky jina letadla a helikoptery. Dnes je zde jedina zakladna bosenske armady z ktere operuji helikoptery. A kdyz se vratime k tomu UM-u,tak ten byl po valce znicen a prodan do šrotu. Fotka byla porizena nekdy po valce,nekde kolem r.1997.
URL : https://www.valka.cz/Sarajevo-Letiste-Sarajevo-RRRR-t136321#454205 Verze : 0
.
Sarajevo, Letište Sarajevo [RRRR- ] - Soko J-21 , osud byl stejny jako k Migum 21

Soko J-21 , osud byl stejny jako k Migum 21
URL : https://www.valka.cz/Sarajevo-Letiste-Sarajevo-RRRR-t136321#472588 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více