Řád zlaté vařečky

     
Název:
Name:
Řád zlaté vařečky Order of the Golden Spoons
Název v originále:
Original Name:
Řád zlaté vařečky
Datum vzniku:
Date of Establishment:
DD.MM.2012
Datum zániku:
Date of Termination:
DD.MM.RRRR
Struktura:
Structure:
jeden stupeň one degree
Poznámka:
Note:
Medaile vyrobená na zakázku Bohuslavem Cermanem v počtu 5 kusů (stav na konci roku 2012) pro různé kuchaře SDH.
Medal made in order Bohuslav Cermanem in the number of 5 pieces (end of 2012) for different chefs SDH
Zdroje:
Sources:
http://cermanbohuslav.wz.cz/fotogalerie.html


http://www.sdhsuchy.org/hasicina.php
URL : https://www.valka.cz/Rad-zlate-varecky-t162705#493854 Verze : 0
     
Název:
Name:
Řád zlaté vařečky Order of the Golden Spoons
Název v originále:
Original Name:
Řád zlaté vařečky
Datum vzniku:
Date of Establishment:
DD.MM.2012
Datum zániku:
Date of Termination:
DD.MM.RRRR
Komponenty:
Components:
medaile + stužka medal + ribbon
Klenot:
Badge:
- -
Klenot foto avers:
Badge Photo Obverse:
Klenot foto revers:
Badge Photo Reverse:
-
Hvězda:
Star:
- -
Hvězda foto avers:
Star Photo Obverse:
Hvězda foto revers:
Star Photo Reverse:
-
Stužka:
Ribbon Bar:
Uprostřed stužky je miniatura se dvěma skříženými sekyrkami a přilbice.
In the middle is a miniature ribbons with two Crossed an ax and helmet.
Fotografie:
Photograph:
Poznámka:
Note:
- -
Zdroje:
Sources:
http://cermanbohuslav.wz.cz/fotogalerie.html


http://www.sdhsuchy.org/hasicina.php
URL : https://www.valka.cz/Rad-zlate-varecky-t162705#493855 Verze : 0

Řád zlaté vařečky - ETUE


URL : https://www.valka.cz/Rad-zlate-varecky-t162705#493856 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více