PF 2022 od Admina

PF 2022 from Admin
Vážení čtenáři, kolegové moderátoři, přátelé,

rok se s rokem sešel a je tu další čas vánočních příprav, ale i oddechu a kultury (nikoliv Júlia Fučíka Very Happy).

Rok co rok si říkám, že už to musí být lepší, ale ono to pořád nějak lepší není, takže se holt musíme snažit, aby to lepší bylo, bez ohledu na okolní svět. A tady na válce stále zůstává oáza, kam se v kteroukoliv denní či noční dobu vracím, abych se zapojil do našeho skvělého kolektivu. Letos na to bylo subjektivně méně času, z pracovních důvodů, a nakonec jsem se rozhodl v práci skončit a přejít jinam, kde snad, ehm, "bude líp". Bralo mi to čas i psychické síly, takže nakonec ani chuti nebylo tolik, kolik by si člověk přál.

Rok 2022 pro nás bude rokem výzev, přinejmenším ve formě zdražení našeho serverového připojení o nepatrných 70% Sad, ale i snahou o doplnění prořídlých řad nás autorů, moderátorů. Fenoménem doby je trávit své dny neproduktivně kdesi na různých sociálních sítích, kde i tak skromné množství užitečných informací zapadne pod algoritmy "doporučující" obsah či pod ruznými blokacemi, pokud je na obrázku svastika, ve výčtu odsouzených jména nacistických pohlavárů, nebo jen robotický cenzor uzná příspěvek za nehodný vidění. Čím dál častěji na to v historické komunitě narážím a budu se je snažit oslovit a přivést sem k nám.

Válka se rozrůstá a za poslední rok se udělala řada změn, aby náš obsah byl lépe dostupný, optimalizací, abychom vyhověli Googlu, který jaksi "vlastní internet" a rozhoduje, co je pro nás všechny správné a dobré, ale co nejvíc, věnujeme se překladu do angličtiny. Není to projekt na krátkou chvíli, byť nám s tím pomáhá ta samá umělá inteligence, kterou bych s radostí proklel Very Happy, ale číst a kontrolovat to po ní stejně musí člověk. A pokud tu máme na 6500 článků a 180 tisíc nepřeložených příspěvků, tak je to prostě běh na dlouhou trať. Ale statistiky anglické verze stránek zaznamenávají setrvalý růst a jistě máme anglicky mluvícímu světu mnohé co nabídnout.

Svůj díl práce jsme odvedli v letošním roce na kronice, která prošla kompletní kontrolou a doplněním, takže se z ošklivého káčátka stává skutečně smysluplným doplnkěm našeho obsahu do té míry, že jsem si ji dovolil zařadit na prémiové místo naší domovské stránky Smile

A jako každý den se dnes, zítra i v libovolný okamžik roku 2022 budu těšit na texty a témata, které tu vy, moji nejdražší kolegové, tvoříte a doplňujete. A jako každý den před vámi smekám klobouk a děkuji. Bez vás bych měl ve svém životě skutečně velké prázdné místo.

Nechť jsou tedy následující dny klidné a sváteční, dětské oči rozzářené, naše starší těla málo bolavá Smile, a ať se i v roce 2022 můžeme nadále setkávat nad naším společním koněm - vojenskou historií.

Váš
Radek Havelka
HM Admin v.r.
URL : https://www.valka.cz/PF-2022-od-Admina-t248688#685562 Verze : 4

Diskuse

Veľa zdravia, šťastia a pohody v roku 2022.
URL : https://www.valka.cz/PF-2022-od-Admina-t248688#686336 Verze : 0
Aj ja sa pripájam, prajem Vám priatelia všetko najlepšie v Novom roku 2022 a nech sa nám v práci pre válku dobre darí. Very Happy
URL : https://www.valka.cz/PF-2022-od-Admina-t248688#686358 Verze : 0
Chlapci (zvláštne, moderátorky už roky žiadne, a pritom sme tu celkom príťažliví muži), prajem vám všetkým pevné zdravie, trochu štastia a štipku pohlavnej sviežosti do roku 2022!
URL : https://www.valka.cz/PF-2022-od-Admina-t248688#686380 Verze : 0
presne tak, hlavne at nam nemekne ... mozek Very Happy
URL : https://www.valka.cz/PF-2022-od-Admina-t248688#686434 Verze : 0
Takze aj odo mna vsetko dobre do noveho roku a nech bude lepsi jak ten co skoncil
URL : https://www.valka.cz/PF-2022-od-Admina-t248688#686477 Verze : 0

Citace - Panzer :

Chlapci (zvláštne, moderátorky už roky žiadne, a pritom sme tu celkom príťažliví muži), prajem vám všetkým pevné zdravie, trochu štastia a štipku pohlavnej sviežosti do roku 2022!



No tento dotyčný si asi vzal Tvoje slová k dobru... Very Happy
URL : https://www.valka.cz/PF-2022-od-Admina-t248688#686561 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více