Project Huemul

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 20.321

Blíží se konec druhé světové války a Hitlerovi pořád chybí klíčová zbraň k jejímu zvratu. Einsteina vyhnal a jeho inženýři atomovou bombu sestrojit prostě nedokážou. Führer umírá, ale jeho sen má pořád šanci na život. Němečtí vědci po válce utíkají do Argentiny, kde je s otevřenou náručí vítá prezident Perón.

Reklama

Také on má svůj sen. Sen, který má proměnit ve skutečnost Ronald Richter. Na nenápadném ostrově spouští tento fyzik s rakouskými kořeny ambiciózní projekt, na jehož konci má proběhnout úspěšná termonukleární fúze.

Netrvá dlouho a Richter hlásí úspěch. Ale zatímco Argentina slaví, začíná na povrch vyplouvat pravda. Richter ztrácí pojem o realitě a jeho přátelství s Perónem končí v troskách.

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více