Tělo jako zbraň: Krav maga

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 17.862

Jason Chambers a Bill Duff. Profesionální bojovník a bývalý hráč amerického fotbalu, který se pustil do wrestlingu. Pozoruhodná dvojice křižuje svět, aby na vlastní kůži okusila, jak moc bojová umění bolí.

Reklama

Po několika kouzelných návratech do historie staré stovky let Jasona a Billa tentokrát čeká tvrdá realita Blízkého východu. Míří do Izraele, aby blíže poznali krav maga, jeden z nejúčinnějších bojových systémů na světě. Vymyslel ho Bratislavan Imrich Lichtenfeld, který jeho celý koncept postavil na boji bez pravidel tak, aby se osvědčil v reálných konfliktech proti většímu počtu útočníků.

Vedle tréninku v jeruzalémských tělocvičnách se Jason a Bill podívají také na tajnou protiteroristickou základnu, kde je čeká těžký dril se speciálními jednotkami. V údolí Armageddon pak budou nacvičovat odzbrojení protivníka a ve staré pevnosti Masada se seznámí s technikami, které při precizním provedení dokážou zabíjet.

V závěrečné zkoušce se pak Jason utká hned se čtrnácti soupeři. V souboji s vybranými instruktory bude čelit útokům holýma rukama, nožem i střelnou zbraní.

Reklama

 

 

 

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více