Neříkejte mé matce ... 3/5

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 14.319

Kongo. Země zaslíbená utrpení. Místo, které sužuje vleklá válka. Válka, v níž převažují globální ekonomické zájmy a urputný boj o obrovské nerostné bohatství.



Kongo je ale zároveň země, která přes všechny své problémy dýchá životem. A právě tady hledá francouzský reportér Diego Buňuel další neuvěřitelné příběhy.



Legendární „Rachot v džungli“, který i po letech inspiruje tamní boxery. Neobvyklá soutěž krásy pro dívky nakažené virem HIV.



Záblesk naděje v podobě dílčích demokratických voleb. A konečně i hon na pytláky, kteří nelítostně likvidují populaci goril.

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více