Hry patriotů

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 21.332

Mariňáci. Elita americké armády. S úctou o nich vyprávějí válečné filmy a nedají na ně dopustit ani obyčejní Američané.

Reklama

 Pokud mají Spojené státy kdekoliv na světě hasit požár, jako první tam zamíří právě námořní pěchota. Zatímco armáda se teprve mobilizuje, má prorazit nepřátelské linie.

 Mariňáci se díky svému obojživelnému způsobu boje proslavili už během bojů za druhé světové války proti Japonsku. A taktika společného nasazení pěších vojáků, vzdušných a podpůrných jednotek slaví úspěch i dnes.

 Ale jaká je americká námořní pěchota ve skutečnosti? Jak si vybírá nové rekruty a jak náročný je jejich výcvik? Proč si zaslouží tolik uznání a proč vlastně patří k tomu nejlepšímu, co můžou Američané válce dát? A co všechno se skrývá za mottem mariňáků Vždy věrní?

Reklama

 

 

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více