Soukromé armády

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 22.955

Lidé válčí z mnoha důvodů. Kvůli moci, idejím nebo pro peníze. A jsou to právě nájemní žoldáci, kteří v ozbrojených konfliktech hrají stále větší roli. Současná válka je na prodej a třeba jen v Iráku jich ve službách nadnárodních korporací působí víc než všech neamerických vojáků dohromady.

Reklama

Při ochraně jejich zájmů se často pohybují na hraně zákona a nevyhýbají se ani skandálům. Ale jaký je skutečný svět soukromých zabijáků? Na jak velký balík peněz si cení vlastní život? Můžou svému zaměstnavateli vždycky věřit? Jaká bývá jejich minulost a jak probíhá jejich výcvik? A zaslouží si odpor, nebo uznání?

Sledujte zákulisí největších bezpečnostních agentur světa, prostředí výcvikových kempů i ostré přestřelky v ulicích měst.

 

 

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více