Top Gun: Evropská mise

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 12.512

Více než půl roku intenzivního a náročného výcviku. Nespočet startů a simulovaných situací, ke kterým může v ostrém střetu dojít. A konečně důležitá rozhodnutí, na nichž ve skutečné válce závisejí životy. I tak vypadá speciální vojenský program EPAF.

 

Reklama

 

Pět evropských zemí posílá do sedmiměsíčního kurzu své nejlepší piloty. Každý má k dispozici vlastní stíhačku F-16 i početný pozemní personál, každý se během výcviku ocitne v mnoha rolích a nikdo nedokáže odhadnout, jestli vydrží až do konce.

 

 

Reklama

Ochrana tankovacího letounu, útok na jadernou továrnu nebo záchrana sestřeleného pilota. Jednotlivé úkoly jsou stále těžší a patnáct špičkových stíhačů začíná pochybovat o svých skutečných schopnostech.

 

 

 

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více