Přehled (4 článků)

USA (USA) : Námořní pěchota

Blesky na obloze 09 - F-35 Lightning II - JSF dostává formu

JSF je program, který v sobě zahrnuje takové množství protichůdných požadavků, jaké nebylo nikdy předtím postaveno před žádný tým konstruktérů. Pro jejich splnění bylo nutné pečlivě zvolit základní konfiguraci, aby po minimálních úpravách vyhovovala všem ozbrojeným složkám participujícím na programu.
🪖︎ Ing. Radek ˝ICE˝ Panchartek 🕔︎ 03.01.2010 👁︎ 44194

Vozidla US Marines

Stručný přehled vozového parku americké nmámořní pěchoty, obrněných vozidel pěchoty, obojživelných transportérů, vyprošťovacích tanků atd.
🪖︎ Radek Havelka 🕔︎ 15.04.2003 👁︎ 21642

Historie námořní pěchoty

Historie námořní pěchoty Spojených Sátů je ohromující. Zosobňuje boj o přežití a schopnost přizpůsobit se měnícímu se světu. Mariňáci jsou významnou částí amerického námořnictva, přestože prodělali odlišný vývoj. Námořní pěchota má stejně jako ostatní složky armády Armádní službu (Armed Service). Ačkoli je ze všech složek nejmenší, názorně nám demonstruje kvalitu a využitelnost námořní pěchoty.
🪖︎ Hadrian 🕔︎ 02.06.2005 👁︎ 25065

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více