Kontakt

Autor: Radek Havelka / Admin 🕔︎︎ 👁︎ 79.356

Vlastníkem a provozovatelem serveru valka.cz je

Radek Havelka

Reklama

Lešany 63

277 51 Nelahozeves

Server má přiděleno ISSN : 1803-4306


Server, založený v roce 1998, je tvořen na dobrovolné bázi kooperací zhruba dvou set uživatelů.


Chcete nás kontaktovat? Máte pro nás námět, doporučení, dopustili jsme se někde omylu, chcete pomoci či přispět? Chcete získat kontakt na redaktora?

 

Je to jednoduché, cest je několik :

1) Navštivte naše forum REDAKCE a zanechte vzkaz přímo ve fóru daného redaktora. Hned jak to bude možné, tak Vám odpoví.

Reklama

2) Nenašli jste zde fórum redaktora, kterému jste chtěli nechat vzkaz? Zanechte ho tedy ve fóru Ostatní členové redakce...
Admin se postará o předání vzkazu :)

3) Máte otázku, se kterou si nevíte rady? Položte ji do fóra Otázky a odpovědi!

4) Chcete nám pomoci při vývoji tohoto serveru? Přečtěte si jak na to.

5) Nebo se chcete zeptat na něco týkající se serveru? Zde je fórum přímo k tomu určené!

6) Nic z výše uvedeného se nehodí? No dobrá tedy, nezbývá nic jiného, než poslat email přímo mně, tedy adminovi webu, ale nejprve si prosím přečtěte následující:

Neposílejte mi fotky, žádosti o identifikaci, ani dotazy na literaturu nebo zdroje, v této oblasti vám nemohu nijak pomoci a pouze vás odkážu na bod číslo 3) tohoto dokumentu :) Neptejte se mě ani, kde najdete informace o svém pradědovi za první světové války, od toho je tu tato sekce, kde najdete stovky podobných dotazů a jednotky stále stejných odpovědí. Nebudu vám ani identifikovat a oceňovat vyznamenání, zbraně a jiné militárie či radit, kde nakoupit to či ono, na to vše máme fórum a tísíce uživatelů, kteří vám jistě rádi pomohou. Pokud mi i přesto takový dotaz přijde, nebudu na něj odpovídat !

Nečekejte ale, že všechno vím a mám čas hned odpovídat! Zachovávejte pravidla slušné komunikace, lidem, co nepozdraví a ani se nepodepíšou já prostě odmítam odpovídat :) Více ke komunikaci se mnou zde. Přesto pokud budu moci pomoct, udělám to velice rád!

A teď ta adresa : havelka@valka.cz

7) Nevyhovuje vám elektronická komunikace? Přijďte na jeden z naších pravidelných srazů, vítán je každý!

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více