Na západní frontě neklid

Autor: Radek Havelka / Admin 🕔︎︎ 👁︎ 14.011

(placená reklama)

Píše se rok 1945. Druhá světová válka se pomalu blíží ke svému konci. Schyluje se k poslední tankové bitvě u belgického města Bastogne. Na jedné straně vojenské barikády se nachází dva velice moderní německé tanky. Těžký tank Tiger I a střední tank Panther. Proti nim stojí dvojice osamocených amerických tanků M26 Pershing. Američané však své německé protivníky spatřili o něco dříve. Německé tanky proto reagují s mírným zpožděním. A to se jim může stát osudným. Američtí vojáci dokonale využili tuto nepatrnou výhodu a pomocí radiového spojení si mezitím rozdělili cíle. Střelec velitelského amerického tanku začíná rychle mířit svým 90mm kanón na silně opancéřovaný Tiger I. Druhý americký těžký tank si bere na na mušku tank Panther. A začíná pálit. Rána jen těsně mine cíl. Tanková střela vybuchuje pár metrů napravo od německého tanku. Se značným časovým odstupem natáčí svá děla směrem k americkým strojům také německé tanky. V mžiku opětují palbu a......chcete se dozvědět, jak by zmíněná tanková bitva dopadla?

Reklama

Výsledek bitvy zjistíte velice jednoduše. Podívejte se do armádního skladu na webové adrese www.modelarka.cz a objednejte si  dálkově ovládaný tank dle vašeho výběru. A uspořádejte si se svými známými podobnou tankovou bitvu. RC tanky Tiger I, Panther a M26 Pershing v měřítku 1:16 dokáží díky železným pásům projet těžkým terénem - stejně tak jako skutečné tanky. Jsou vybaveny otočným air-softovým kanónem. Můžete si tak za jízdy zastřílet na terč či pořádat s kamarády soutěže ve střelbě až na vzdálenost 25 metrů. Autentický pocit z válečné vřavy věrně dotváří i kouřová clona, která se po výstřelu začne linout z hlavně děla. Motory tanků vydávají při jízdě velice reálný zvuk, který od originálu rozezná jen opravdový znalec těžké bojové techniky. Vybudujte si také doma svou vlastní armádu obrněnců.

Svou pozemní bojovou techniku můžete doplnit i o RC modely vojenských letadel a vrtulníků. Ostřílení generálové najdou na Modelářce svou oblíbenou vojenskou techniku jednoduše pomocí inteligentních filtrů. Zkušení modeláři si mohou svůj stroj sami sestavit. Pro méně zkušené bojovníky je připravená kategorie modelů pro začátečníky. A pro mírumilovné povahy jsou v obchodě nachystané makety civilních letadel, vrtulníků, aut a lodí. Ale i na ně si v případě potřeby můžete namontovat zbraně hromadného ničení.

Vždy budeme bojovat s vámi – Modelářka.cz

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více