Tělo jako zbraň: Savate

Autor: Z1 Televize 🕔︎︎ 👁︎ 16.178

Jason Chambers a Bill Duff. Profesionální bojovník a bývalý hráč amerického fotbalu, který se pustil do wrestlingu. Pozoruhodná dvojice křižuje svět, aby na vlastní kůži okusila, jak moc bojová umění bolí.

V pokračování dokumentární série Tělo jako zbraň naše dvojice zamíří do sladké Francie za bojovým uměním savate. To se do země galského kohouta dostalo v průběhu 18. století, kdy ho na svých lodích přivezli větrem ošlehání námořníci.

Reklama

A právě u nich začnou se svým tréninkem Jason a Bill. V marseilských docích je čeká nácvik rovnováhy a obloukových kopů. V Paříži se následně zapletou do krvavé pouliční rvačky a ve společnosti protiteroristické jednotky RAID si vyzkoušejí účinné povalení protivníka.

A konečně v Národním tréninkovém centru INSEP budou pilovat techniku pod dohledem legendárních bojovníků savate. V závěrečné zkoušce se pak Bill utká s několikanásobným francouzským šampionem.

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více