Rozpočet na rok 2010

Year 2010 Budget

Diskuse

Vazeni ctenari a uzivatele serveru valka.cz,
rad bych vam predstavil rozpocet obcanskeho sdruzeni valka.cz na rok 2010.


V tomto roce si klademe za cil zajistit nasledujici financni prostredky :


59040,- (pripojeni serveru valka.cz k internetu)
15000,- (software, licence)
75000,- publikacni cinnost, projekt Generálové branné moci Republiky československé (1918 - 1939)
5960,- (drobne investice)
----------------
155.000,- Kc


Rozpocet je oproti lonskemu roku navysen o polozku Publikacni cinnost, zejmena ve spojitosti s projektem Generalove branne moci Republiky ceskoslovenske, ktery ma za cil zmapovat zivoty vsech prvorepublikovych generalu a dat je k dispozici siroke verejnosti na techto strankach. Ne vsechny nase aktivity se daji pokryt na ciste dobrovolne ucasti a financovanim z vlastnich zdroju, pokud chceme nejakou cast pokryt skutecne seriozne a za pouziti vsech dostupnych dat, je urcita financni spoluucast potreba, a nepochybuji o tom, ze projekt venovany tak vyraznemu obdobi ceskoslovenske republiky a ceskoslovenske armady by si to nezaslouzil.


Stejne jako v lonskem roce se budeme snazit ziskat tyto prostredky zejmena z nasledujicich zdroju :


- prispevky clenu obcanskeho sdruzeni valka.cz
- dary soukromych osob i spolecnosti, sponzoring
- prodej reklamy na serverech valka.cz
- granty
- dalsi aktivity v souladu se stanovami sdruzeni



V lonskem roce jsme plne splinili nas rozpocet, i kdyz z tech radove 850 tisic unikatnich ctenaru, kteri nas za rok 2009 navstivili, prispelo sotva nekolik desitek. Kazda venovana koruna napomuze naplnovani naseho cile, kterym je provozovani techto stranek, poskytovani nezpoplatnenych clanku a informaci vsem, kteri se o vojenstvi a historii zajimaji. Prosim zvazte, zdali je pro vas treba 50 Kc tak vysoka castka, ze byste ji nemohli venovat na provoz serveru, ktery navstevujete - ac se to mozna nezda, pro nas je to velky prispevek a pomaha nam fungovat.


Pokud se tedy rozhodnete prispet libovolnou castkou, navstivte prosim tema


forum.valka.cz


kde najdete veskere informace o moznostech a zpusobech jak prispet.


Dekujeme
URL : https://www.valka.cz/Rozpocet-na-rok-2010-t92659#346947 Verze : 0
PS. V pripade, ze budete chtit na zaklade sveho daru obcanskemu sdruzeni zaslat potvrzeni pro odecteni castky daru ze zakladu dane z prijmu, prosim zaslete mi SZ s vasi adresou a rodnym cislem, abych mohl vystavit darovaci smlouvu, ta vam pak prijde postou.
URL : https://www.valka.cz/Rozpocet-na-rok-2010-t92659#346952 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více