[01.09.2009] - Zeptejte se českých vojáků z PRT v Lógaru

V úterý 1. září 2009 od 20.00 budete mít na diskuzním fóru 2. výsadkové roty 43. výsadkového mechanizovaného praporu možnost on-line položit otázky jejím příslušníkům, kteří momentálně slouží v rámci 3. kontingentu AČR PRT Lógar ve východním Afghánistánu.


Nutná je registrace na diskuzním fóru 2. výsadkové roty a dodržování jeho pravidel. Vaše otázky můžete klást v tomto tématu:
Otázky a odpovědi z Logaru 4
Odpověď bude vepsána do stejného příspěvku, ve kterém byl položen dotaz, a bude odlišena modrou barvou. Každý si může napsat otázek kolik chce a kdy chce a příslušníci jednotky na ně budou průběžně odpovídat. Otázky budou zodpovídat vpodstatě všichni příslušníci 2. výsadkové roty, kteří momentálně slouží v Afghánistánu. Vojáci si vyhrazují právo neodpovídat na každý položený dotaz.


Jedná se o poslední konání této akce, proto věnujte pozornost předchozím "Otázkám", abyste se zbytečně neptali na věci, které již byli v minulosti zodpovězeny:
Otázky a odpovědi z Logaru 1
Otázky a odpovědi z Logaru 2
Otázky a odpovědi z Logaru 3



Termín konání této akce může být z důvodu plnění nečekaných operačních úkolů přesunut na jiný termín! Na případné změny data konání této akce se budou vojáci 2. výsadkové roty snažit v rámci možností včas upozornit.
URL : https://www.valka.cz/01-09-2009-Zeptejte-se-ceskych-vojaku-z-PRT-v-Logaru-t86848#321747 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více